Založ si blog

Je absurdné ako ľudí na Slovensku manipuluje dnešná opozícia

 

Normálny, obyčajní ľudia majú dnes úplne iné starosti ako protestovať proti rušeniu špeciálnej prokuratúry. Považujem tieto protesty ľudí za absurdné.

Ľudí dnes trápia vysoké ceny a sociálna nespravodlivosť. A iné, reálne problémy.

***

To, čo vystrája opozícia a nimi zmanipulovaní občania, ktorí nemajú šajny o tom, čo je to právny štát, ja osobne považujem za vlastizradu.

Pretože ľudia dnes potrebujú fondy EU (do ktorých Slovenská republika riadne prispieva). Aktivity dnešných opozičných poslancov dlhodobo ohrozujú finančnú stabilitu štátu, podľa mňa sa jedná o sabotáž, a ja osobne si myslím, že títo “politici”, ktorí sa takto správaju by sa mali zodpovedať zo závažných trestných činov, ktorých sa takto dopúšťajú na občanoch Slovenskej republiky.

***

Podľa môjho názoru Progresívne Slovensko je to najväčšie zlo, aké mohlo Slovensko postihnúť.

***

 

SMER-SD vyhrala  parlamentné voľby. Je po voľbách. Bodka.

 

Mimochodom, už bolo dosť ”herečiek”, ako napr. Vašáryovej; je to úbohé.

Keď sledujem správy, tak mi je nevoľno

24.03.2024

Fico sa dal pred asi dvoma či troma dňami počuť, že vraj potom ako predošlá vláda darovala S-300 na Ukrajinu, nemáme vraj ako chrániť slovenské nebo a jadrové elektrárne na Slovensku. Nerozumela som celkom. V iných správach, zahraničných, som sa dočítala, že vraj potom ako Rusko vyhlásilo vojnu Ukrajine, po znefunkčnení elektrárne na Dnepri musí Ukrajina zvýšiť dovoz [...]

K zmene Trestného zákona

21.01.2024

Celá opozícia vrátane prezidentky Slovenskej republiky narieka ako sa zvýši kriminalita na Slovensku po zrušení Špeciálnej prokuratúry a po navrhovanej zmene Trestného zákona. Namiesto tvrdých nepodmienečných trestov za finančné zločiny sa tieto majú nahradiť inými trestami. Ako opozícia tak aj “not my prezidentka” nariekajú nad tým, že tieto, podľa nich, [...]

Vypočula som si pani Petkovú a som totálne zhrozená, kto sa v médiách vyjadruje k otázkam právneho štátu

13.01.2024

V tejto relácii Zuzany Kovačič Hanzelovej, 10:49, sa p. Petková vyjadrila, okrem iného, takto, citujem: “Áno, SMER má svojich voličov, ale to rozhodne nie sú všetci občania Slovenskej republiky.” Toto povedala okrem ostatných nezmyslov v danej relácii. Nebudem ich tu všetky menovať, lebo to by bol inak veľmi dlhý blog a na to ani nemám teraz čas. *** Ústava Slovenskej [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.