Založ si blog

Všetko, čo povedali Ľuboš Blaha a SMER-SD na tlačovej konferencii 8. apríla je pravda

Vypočula som si tlačovú konferenciu strany SMER-SD zo dňa 8. apríla 2022.

Neskôr som si našla iné zdroje, napríklad tento.

Podľa tohoto zdroja, systém S-300 bol darovaný Ukrajine deň na to, ako NATO aliancia sľúbila zvýšiť vojenskú podporu Ukrajine. V priebehu prvej minúty tohoto videa je tam spomenuté aj meno, citujem, ‚Biden‘. Od 1:03 minúty v tomto videu vyjadruje John Kirby, hovorca Pentagonu, vďaku Slovenskej vláde za ochotu transferovať systém S-300 na Ukrajinu. (Zaujímavé, že ešte aj v tomto musel John Kirby byť ekonomický s pravdou, lebo Slovensko darovalo tento systém Ukrajine. A tiež, John Kirby ďakoval, citujem, Vláde Slovenskej republiky, hoci tento systém bol vlastnený nie Vládou Slovenskej republiky ale Slovenskou republikou a to je veľmi veľký rozdiel.)

Kirby tiež potvrdil, že Slovensku len požičali systém Patriot. Že sa jedná len o pôžičku Kirby v danom videu zdôraznil viacej krát.

Ked ste zvolili Zuzanu Čaputovú za prezidentku Slovenskej republiky, povedala som, že ona zatiahne Slovensko do vojny. Bojim sa, že toto práve fakticky urobila.

Len poznámka na okraj, nedá mi nespomenúť:

§ 311 Vlastizrada
Občan Slovenskej republiky, ktorý v spojení s cudzou mocou alebo s cudzím činiteľom spácha trestný čin úkladov proti Slovenskej republike, teroru, záškodníctva alebo sabotáže, potrestá sa odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie.

Ja mám veľmi silný pocit, že toto sa práve stalo. Prečo by sa k “presunu” S-300 inak vyjadroval Biden a hovorca Pentagonu? (Okrem toho, že nejde o presun ale o darovanie.)

Kam až vedie nenávisť Progresívneho Slovenska?

16.05.2024

Napriek tomu, že médiá tzv. hlavného prúdu masírujú verejnosť s tým, ako, citujem z jedného článku v Pravde, “Kým opozícia si uvedomila vážnosť situácie a zdržala sa slovnej agresivity, o niektorých koaličných politikoch sa to povedať nedá.” *** Neviem, či si niektorí novinári myslia o čitateľoch, že sú úplne blbí. Napríklad taká Iris Kopcsayová. [...]

Keď sledujem správy, tak mi je nevoľno

24.03.2024

Fico sa dal pred asi dvoma či troma dňami počuť, že vraj potom ako predošlá vláda darovala S-300 na Ukrajinu, nemáme vraj ako chrániť slovenské nebo a jadrové elektrárne na Slovensku. Nerozumela som celkom. V iných správach, zahraničných, som sa dočítala, že vraj potom ako Rusko vyhlásilo vojnu Ukrajine, po znefunkčnení elektrárne na Dnepri musí Ukrajina zvýšiť dovoz [...]

K zmene Trestného zákona

21.01.2024

Celá opozícia vrátane prezidentky Slovenskej republiky narieka ako sa zvýši kriminalita na Slovensku po zrušení Špeciálnej prokuratúry a po navrhovanej zmene Trestného zákona. Namiesto tvrdých nepodmienečných trestov za finančné zločiny sa tieto majú nahradiť inými trestami. Ako opozícia tak aj “not my prezidentka” nariekajú nad tým, že tieto, podľa nich, [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Podvodníčka vydávajúca sa za vyšetrovateľku okradla seniora o 4300 eur

17.06.2024 15:03

Páchateľka mala podľa polície seniorovi zavolať s tým, že jeho dcéra spôsobila dopravnú nehodu.

Moskva / Lekár / Sanitka / Záchranka /

Desiatky ľudí v Moskve skončili v nemocnici. Otrávili sa šalátom z donáškovej služby

17.06.2024 14:11

U všetkých nakazených sa zistilo, že majú príznaky botulizmu.

Jozef Hanuska

Skutok preklasifikovali. Synovi smutne známeho vraha hrozí za brutálnu vraždu ženy doživotie

17.06.2024 13:50

Polícia v januári informovala o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia pátra po nezvestnom 15-ročnom Marošovi z Bratislavy

17.06.2024 13:40

Odišiel v sobotu z miesta svojho bydliska na Bagarovej ulici v hlavnom meste na neznáme miesto.