Založ si blog

Vypočula som si ďaľšie bláboly z Infovojny; podľa “vyštudovaných” “expertov” “práva” vraj verejnosť nemá právo vedieť ako hlasoval senát   

Nuž, na Slovensku “podľa zákona” ľudia vraj nemajú právo vedieť asi nič. Zrejme podľa určitých veľmi divných ľudí (napr. z Infovojny, resp. ich hostí) majú asi jednoduchí a ľahko manipulovateľní ľudia právo len na povinné premývanie mozgov, resp. na sústavné a absurdné pokusy o premývanie mozgov. Zdravím týmto Infovojnu.

Nuž, na Slovensku, kde je všetko “podľa zákona”, tam si môže senát bez akýchkoľvek následkov naozaj robiť čo chce, kedy chce a ako chce a prípadne aj oslobodiť vrahov, či objednávateľov alebo sprostredkovateľov vrážd spod obžaloby.

V mnohých iných krajinách je to napríklad tak, že o vine rozhoduje porota. Keď o vine rozhodujú takí, ktorí ešte nestratili kontakt s realitou ako evidentne stratili tento kontakt s realitou  mnohí sudcovia na Slovensku. (Alebo možno je to aj inak.)

Lenže tu nejde len o to, či má verejnosť právo vedieť ako hlasoval senát. Tu ide o to, že na Slovensku nie je možné dovolať sa spravodlivosti. Že napádaní sú  v konečnom dôsledku novinári, či niektorí svedkovia, a o týchto sa skutoční zločinci vyjadrujú ako o tých zlých, ktorí vraj patria do väzenia. Nie vrahovia, ale čestní, poctivo sa živiaci ľudia sú tí zlí – lebo na Slovensku je to tak.

To, čo sa deje dnes na Slovensku je skrátka absurdné.

***

Presne ako napísal, či naznačil, istý renomovaný deník z Nemecka. Niečo v zmysle, „Vivat mafia.“

Keď sledujem správy, tak mi je nevoľno

24.03.2024

Fico sa dal pred asi dvoma či troma dňami počuť, že vraj potom ako predošlá vláda darovala S-300 na Ukrajinu, nemáme vraj ako chrániť slovenské nebo a jadrové elektrárne na Slovensku. Nerozumela som celkom. V iných správach, zahraničných, som sa dočítala, že vraj potom ako Rusko vyhlásilo vojnu Ukrajine, po znefunkčnení elektrárne na Dnepri musí Ukrajina zvýšiť dovoz [...]

K zmene Trestného zákona

21.01.2024

Celá opozícia vrátane prezidentky Slovenskej republiky narieka ako sa zvýši kriminalita na Slovensku po zrušení Špeciálnej prokuratúry a po navrhovanej zmene Trestného zákona. Namiesto tvrdých nepodmienečných trestov za finančné zločiny sa tieto majú nahradiť inými trestami. Ako opozícia tak aj “not my prezidentka” nariekajú nad tým, že tieto, podľa nich, [...]

Vypočula som si pani Petkovú a som totálne zhrozená, kto sa v médiách vyjadruje k otázkam právneho štátu

13.01.2024

V tejto relácii Zuzany Kovačič Hanzelovej, 10:49, sa p. Petková vyjadrila, okrem iného, takto, citujem: “Áno, SMER má svojich voličov, ale to rozhodne nie sú všetci občania Slovenskej republiky.” Toto povedala okrem ostatných nezmyslov v danej relácii. Nebudem ich tu všetky menovať, lebo to by bol inak veľmi dlhý blog a na to ani nemám teraz čas. *** Ústava Slovenskej [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.