Založ si blog

Pripad Nicholsonová pokračovanie

Pozrela som si nedeľnú reláciu Na Telo s Michalom Kovačičom medzi Luciou Ďuriš-Nicholsonovou a Erikom Tomášom.

Okrem toho, že ja viem niečo o násilí, aké dokážu napáchať feministky razenia Nicholsonovej z osobnej veľmi zlej skúsenosti (nie priamo s Nicholsonovou), okrem toho, že nikdy nedopustím aby mi akúkoľvek právne záväznú normu vykladala osoba ktorá ak, tak maximálne má maturitné vysvedčenie (ktorého originál vraj nikto nevidel), okrem toho, že nesúhlasím s tým, že ľudia s inou sexuálnou orientáciou sú ukrátení na akýchkoľvek právach v slovenských zákonoch, vystúpenie Ďuriš-Nicholsonovej v tejto relácii prerazilo ďaľšie dno jej bezcharakternosti a zákernosti.

V závere relácie podala Erikovi Tomášovi lístok vraj na Sviňu, a podotkla, citujem:

“Ešte ak dovolíte, tu máte lístok na Sviňu, choďte si to pozrieť, po 1. marci tu budeme mať na Slovensku … (nejaký nezrozumiteľný bľabot) … aj vy tam vystupujete…”

Z článku Film Sviňa mal premiéru v Nitre. Na záver ľudia vstali a tlieskali si dovolím zacitovať,

Režisérska dvojica Mariana Čengel Solčanská a Rudolf Biermann však podobne ako autor knihy hneď na úvod filmu upozornia, že akákoľvek podobnosť postáv či udalostí so skutočnosťou je čisto náhodná.

Chce sa mi zvracať z osoby, ktorá tu podáva trestné oznámenia na vládu Slovenskej republiky a niektorých poslancov NR SR (nešpecifikovala ktorých) za to, že podali do Národnej rady Slovenskej republiky vládne návrhy zákonov na vyššie rodinné prídavky a na 13. dôchodok a ďaľšie, ale sama sa prihlási ku kinematografickému paškvilu, ktorého cieľom je pokútnym spôsobom ovplyvniť volebnú kampaň bezcharakterným ohováraním konkrétnych ľudí. Pričom prostredníctvom filmu Sviňa za vzor nám tu pomaly dáva narkomanky, ktoré súd dal na ochranné liečenie a z ktorých jedna z nich, podľa mne dostupných publikovaných informácií napríklad hádzala kvetináč dolu balkónom po okoloidúcej či okoloidúcich, keď bola pod vplyvom viacerých narkotík. Je to absolútne morálne dno. Luciu Ďuriš-Nicholsonovú považujem po jej aktivitách v posledných dňoch za absolútne morálne dno.

Keď sledujem správy, tak mi je nevoľno

24.03.2024

Fico sa dal pred asi dvoma či troma dňami počuť, že vraj potom ako predošlá vláda darovala S-300 na Ukrajinu, nemáme vraj ako chrániť slovenské nebo a jadrové elektrárne na Slovensku. Nerozumela som celkom. V iných správach, zahraničných, som sa dočítala, že vraj potom ako Rusko vyhlásilo vojnu Ukrajine, po znefunkčnení elektrárne na Dnepri musí Ukrajina zvýšiť dovoz [...]

K zmene Trestného zákona

21.01.2024

Celá opozícia vrátane prezidentky Slovenskej republiky narieka ako sa zvýši kriminalita na Slovensku po zrušení Špeciálnej prokuratúry a po navrhovanej zmene Trestného zákona. Namiesto tvrdých nepodmienečných trestov za finančné zločiny sa tieto majú nahradiť inými trestami. Ako opozícia tak aj “not my prezidentka” nariekajú nad tým, že tieto, podľa nich, [...]

Vypočula som si pani Petkovú a som totálne zhrozená, kto sa v médiách vyjadruje k otázkam právneho štátu

13.01.2024

V tejto relácii Zuzany Kovačič Hanzelovej, 10:49, sa p. Petková vyjadrila, okrem iného, takto, citujem: “Áno, SMER má svojich voličov, ale to rozhodne nie sú všetci občania Slovenskej republiky.” Toto povedala okrem ostatných nezmyslov v danej relácii. Nebudem ich tu všetky menovať, lebo to by bol inak veľmi dlhý blog a na to ani nemám teraz čas. *** Ústava Slovenskej [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.