Založ si blog

Všetko, čo povedali Ľuboš Blaha a SMER-SD na tlačovej konferencii 8. apríla je pravda

Vypočula som si tlačovú konferenciu strany SMER-SD zo dňa 8. apríla 2022.

Neskôr som si našla iné zdroje, napríklad tento.

Podľa tohoto zdroja, systém S-300 bol darovaný Ukrajine deň na to, ako NATO aliancia sľúbila zvýšiť vojenskú podporu Ukrajine. V priebehu prvej minúty tohoto videa je tam spomenuté aj meno, citujem, ‚Biden‘. Od 1:03 minúty v tomto videu vyjadruje John Kirby, hovorca Pentagonu, vďaku Slovenskej vláde za ochotu transferovať systém S-300 na Ukrajinu. (Zaujímavé, že ešte aj v tomto musel John Kirby byť ekonomický s pravdou, lebo Slovensko darovalo tento systém Ukrajine. A tiež, John Kirby ďakoval, citujem, Vláde Slovenskej republiky, hoci tento systém bol vlastnený nie Vládou Slovenskej republiky ale Slovenskou republikou a to je veľmi veľký rozdiel.)

Kirby tiež potvrdil, že Slovensku len požičali systém Patriot. Že sa jedná len o pôžičku Kirby v danom videu zdôraznil viacej krát.

Ked ste zvolili Zuzanu Čaputovú za prezidentku Slovenskej republiky, povedala som, že ona zatiahne Slovensko do vojny. Bojim sa, že toto práve fakticky urobila.

Len poznámka na okraj, nedá mi nespomenúť:

§ 311 Vlastizrada
Občan Slovenskej republiky, ktorý v spojení s cudzou mocou alebo s cudzím činiteľom spácha trestný čin úkladov proti Slovenskej republike, teroru, záškodníctva alebo sabotáže, potrestá sa odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie.

Ja mám veľmi silný pocit, že toto sa práve stalo. Prečo by sa k “presunu” S-300 inak vyjadroval Biden a hovorca Pentagonu? (Okrem toho, že nejde o presun ale o darovanie.)

Keď sledujem správy, tak mi je nevoľno

24.03.2024

Fico sa dal pred asi dvoma či troma dňami počuť, že vraj potom ako predošlá vláda darovala S-300 na Ukrajinu, nemáme vraj ako chrániť slovenské nebo a jadrové elektrárne na Slovensku. Nerozumela som celkom. V iných správach, zahraničných, som sa dočítala, že vraj potom ako Rusko vyhlásilo vojnu Ukrajine, po znefunkčnení elektrárne na Dnepri musí Ukrajina zvýšiť dovoz [...]

K zmene Trestného zákona

21.01.2024

Celá opozícia vrátane prezidentky Slovenskej republiky narieka ako sa zvýši kriminalita na Slovensku po zrušení Špeciálnej prokuratúry a po navrhovanej zmene Trestného zákona. Namiesto tvrdých nepodmienečných trestov za finančné zločiny sa tieto majú nahradiť inými trestami. Ako opozícia tak aj “not my prezidentka” nariekajú nad tým, že tieto, podľa nich, [...]

Vypočula som si pani Petkovú a som totálne zhrozená, kto sa v médiách vyjadruje k otázkam právneho štátu

13.01.2024

V tejto relácii Zuzany Kovačič Hanzelovej, 10:49, sa p. Petková vyjadrila, okrem iného, takto, citujem: “Áno, SMER má svojich voličov, ale to rozhodne nie sú všetci občania Slovenskej republiky.” Toto povedala okrem ostatných nezmyslov v danej relácii. Nebudem ich tu všetky menovať, lebo to by bol inak veľmi dlhý blog a na to ani nemám teraz čas. *** Ústava Slovenskej [...]

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.