Kuffa nemá čo hľadať na poste štátneho tajomníka a nemá čo hľadať ani v žiadnej verejnej funkcii

22. novembra 2023, Zora Macko, Nezaradené

Mňa osobne obťažujú ľudia, ktorí svoje náboženské postoje vnucujú iným. A osobne, čo sa týka tých nábožensky založených, ja mám také skúsenosti, osobné skúsenosti, že sú to tí najamorálnejší ľudia; konkréte tí, ktorí tú tzv. svoju vieru VNUCUJÚ iným. To mám na mysli takých veriacich, s ktorými som mala do činenia osobne. Súdia. Posudzujú. Robia intrigy. Ohovárajú. Rozbíjajú rodiny.  A tak ďalej. To hovorím o dnešnej dobe. Takúto osobnú skúsenosť mám s ľudmi zo Slovenska, ktorí žijú tu v Kanade, v tej istej provincii ako ja. Budú sa vám do očí usmievať a za chrbtom ohovárať a cielene ubližovať. V mene viery. Ako píšem, moje osobné skúsenosti. Vraj, či sa boha nebojím. A podobné sprostosti. Vraj, čo také dokázal Hawking? Alebo iní takí velikáni ako Hawking. (Maxwell, napríklad, Bohr,  a ďaľší.)

V minulosti, takíto veriaci, ktorí vnucovali iným svoje názory, to boli presne tí, ktorí upaľovali, ktorí robili tiež nekonečné intrigy a zlá. Takíto tiež ľudia jednoducho nepatria do verejných funkcií.

Ak ministerka kultúry tohoto štátneho tajomníka okamžite neodvolá, nepatrí na post ministerky ani ona.

Ministerka si má vediet urobiť poriadok s takýmito indivíduami, ktorí alebo nevedia, čo je ich náplňou práce, alebo svoju náplň práce úmyselne ignorujú a zneužívajú. Taktiež, osoby s mentálnymi vadami na žiadny verejný post nepatria.

Ak niekto chce Kristusa urobiť kráľom Slovenska, tak je to symptómom psychickej choroby a takýto stav patrí do rúk odborníkov psychiatrov. Takíto ľudia nepatria na post štátneho tajomníka žiadneho ministerstva.

Ak ministerka kultúry tohoto blázna okamžite neodvolá z verejnej funkcie, tak by mal Fico s ňou urobiť náležitý poriadok.  Teda, vymeniť za osobu, ktorá je spôsobilá zastávať post ministerky kultúry.