Prečo v týchto voľbách dám hlas strane SMER-SD. Diel šiesty.

7. septembra 2023, Zora Macko, Nezaradené

Pretože súhlasím s tým, čo hovorí Fico na tlačovkách ohľadne migrácie.

 

Keď bola kríza Covid-u, tak sa nedalo ani len pricestovať na Slovensko, lebo Covid. Aby človek mohol v tej dobe cestovať, teda vôbec nasadnúť na lietadlo tak potreboval očkovanie, testy na Covid, potvrdenie o dôvode cesty,  a tak ďalej. To sa týkalo aj prípadov, keď človek potreboval navštíviť ťažko chorých príbuzných; dokonca aj tých, ktorí zomierali (a aj zomreli). Bolo treba rôzne žiadosti aby človek so Slovenským pasom, narodený/á na Slovensku mohol/la vstúpiť aj za takýchto okolností na územie Slovenskej republiky, bez toho aby nemusel/a absolvovať, ak sa nemýlim, dokonca na vlastné náklady, povinnú karanténu.

 

Popri tom, čo sa týka migrantov, vôbec sa nevie, kto títo migranti sú. Nevie sa o nich vôbec nič. Ale akosi pre súčasnú vládu je esenciálne aby ich na Slovensko (kde podľa môjho osobného názoru nemajú vôbec čo robiť) ich prišlo čo najviacej.

 

Správanie sa dnešnej úradníckej vlády ako aj vlády Matoviča a Hegera pre mňa indikuje, že pre nich občan Slovenskej republiky nie je a nikdy nebol na prvom mieste.