Vypočula som si ďaľšie bláboly z Infovojny; podľa “vyštudovaných” “expertov” “práva” vraj verejnosť nemá právo vedieť ako hlasoval senát   

9. septembra 2020, Zora Macko, Nezaradené

Nuž, na Slovensku “podľa zákona” ľudia vraj nemajú právo vedieť asi nič. Zrejme podľa určitých veľmi divných ľudí (napr. z Infovojny, resp. ich hostí) majú asi jednoduchí a ľahko manipulovateľní ľudia právo len na povinné premývanie mozgov, resp. na sústavné a absurdné pokusy o premývanie mozgov. Zdravím týmto Infovojnu.

Nuž, na Slovensku, kde je všetko “podľa zákona”, tam si môže senát bez akýchkoľvek následkov naozaj robiť čo chce, kedy chce a ako chce a prípadne aj oslobodiť vrahov, či objednávateľov alebo sprostredkovateľov vrážd spod obžaloby.

V mnohých iných krajinách je to napríklad tak, že o vine rozhoduje porota. Keď o vine rozhodujú takí, ktorí ešte nestratili kontakt s realitou ako evidentne stratili tento kontakt s realitou  mnohí sudcovia na Slovensku. (Alebo možno je to aj inak.)

Lenže tu nejde len o to, či má verejnosť právo vedieť ako hlasoval senát. Tu ide o to, že na Slovensku nie je možné dovolať sa spravodlivosti. Že napádaní sú  v konečnom dôsledku novinári, či niektorí svedkovia, a o týchto sa skutoční zločinci vyjadrujú ako o tých zlých, ktorí vraj patria do väzenia. Nie vrahovia, ale čestní, poctivo sa živiaci ľudia sú tí zlí – lebo na Slovensku je to tak.

To, čo sa deje dnes na Slovensku je skrátka absurdné.

***

Presne ako napísal, či naznačil, istý renomovaný deník z Nemecka. Niečo v zmysle, „Vivat mafia.“